Nu nzn mano powerball signature graziai zvimbia, bet kai raso DUK tai pagalvojau kad jis gal buvo krites kai atsiunte man.Gal zinot koki youtubei kur sukasi powerball kaip naujas, kad girdetusi garsas ir galeciau palyginti
Pasukinek kokia savaite pastoviai ir jei garsas padides, tai reiskia, kad veikia gerai Beto siunciamas jis yra supakuotas i deze, tai abejoju ar jam svarbu kazkokie smugiai (nebent deze buvo visiskai suplota). Bet siaip taikazkas panasaus i sita garsa
Tada gali buti, kad gavo kazkoki smugi kol veze... Bet dideles problemos nematau, nes vistiek per tam tikra laika butum pats numetes arba garsas padideja tiesiog naudojant kai prisitrina visos detales. Pagalvok taip - kaikurie zmones moka pinigus uz Screamer versija, kad garsiau veiktu - o tu gavai sia "funkcija" nemokamai
Na maniskis gan stipriai pagarsejo (po to kai daviau keliems zmonesm pazaisti ir ju nepriziurejau). Toks biski uzkimes garsas ir atsiranda daug anksciau nei pries tai (t.y. prie mazesniu apsuku). Bandziau ardyti ir valyti, bet nepadejo. Va kaip mano zviegia:
Bet labai stipriai nepergyvenu, nes ir taip nemazai malonumo suteikia, o be to jau atkeliauja Metal 350Hz - tas turetu buti tylesnis ir niekam jo neduosiu
EDIT: Kagi - biski pasiknaisiojes po interneta atradau kur problema su mano PowerBall'u - suskile rotoriaus pelekai Tai netik smarkiai padidina garsa, bet ir sukelia auksto daznio vibracijas. Pasirodo tai gan dazna problema su Neon ir Signature serijos PowerBall'ais, netgi tada kai jie nebuvo numesti - tai tiesiog nutinka... Stai mano rotoriaus nuotrauka Tai tikrai nereiskia, kad jie visi blogi ir suskils po vienos savaites naudojimo (kaip nutiko man), bet ir kitiems zmonems buvo taip atsitike ir ne viena karta...
Kolkas uzpildziau problema http://www.powerballs.com/repairs/ Lauksim atsakymo ir ziuresim kaip veikia "Lifetime Warranty"... Kolkas teks imtis cia nurodytu veiksmu http://mypowerball.blogspot.com/2009/03 ... racks.html Siaip jei nepavyks gauti naujo rotoriaus is NSD, tai nusipirksiu paprasta (be skaitliuko ir neonu) ir savo skaitliuka i ji isidesiu - o Signature keliaus i siuksliu deze
Mano turimais duomenimis Metal 350Hz sios problemos neturi (visgi metalinis rotorius) ir labai retai pasitaiko paprastose PowerBall'ose. Taigi va jums ir klausimas pamastymui - ar verta permoketi pinigus uz lemputes ir rizikuoti suskylusiu rotorium ar pirkti paprastesni, be lempuciu (arba nepagaileti pinigu Metal versijai).
_________________ 250Hz------------350Hz
Paskutinį kartą redagavo scv 24 Kov 2009 22:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume